Om mig


         Christian Svensson


  • Diplomerad intiuiv coach inom självläkning, intuition/ medialitet och själens väg hos Karolina Nilsson wwww.soulbalance.se Mediala Akademien Sverige. 
  • Diplomerad Hälsovägledare. 


Hej!


Jag heter Christian Svensson och är en 42-år gammal värmlänning boendes i Falkenberg, Halland. 


Det har inte alltid varit självklart för mig att jag skulle jobba med coachning och särskilt inte intuitiv coachning på själslig nivå.

Vägen hit har varit både krokig och utmanande. Större delen av mitt vuxna liv har jag arbetat som hantverkare och inte haft insikten att vi alla är spirituella och mediala varelser, Det enda som skiljer oss åt är om vi har verktygen till att hantera det. 


Jag är en högkänslig empat och har alltid varit intuitiv och känslig för energier men inte förstått det förrän för några år sedan då jag gick in i väggen och blev sjukskriven för utmattning.

Först då blev jag medveten om att jag tog på mig andras känslor och energier. 

Det blev startskottet till en resa inom mig själv, personlig utveckling, att lära mig hantera energier och självläkning som jag nu jobbat med i ett antal år. 

Att jobba med personlig utveckling är ett ständigt pågående arbete.


Varför? Hur?


Insikten kom efter starten på denna resa att jag hade något mer att göra än att arbeta som hantverkare. 

Och jag kände att det var att hjälpa själar att läka, varje individ som får uppleva lite mer balans skapar ett bättre samhälle.

Jag bestämde mig för att gå en utbildning till intuitiv själslig coach inom självläkning hos Karolina Nilsson www.soulbalance.se Utbildningen har gett mig kunskaper som jag nu vill förmedla genom att hjälpa andra.


Dessutom har jag utbildat mig till hälsovägledare på Katrinebergs folkhögskola.

Jag har lång erfarenhet av träning och ett stort intresse för fysisk hälsa och hur man kan utveckla kroppen för att lättare klara av olika uppgifter.

Jag vet vilken påverkan motion, kost, stress, sömn, miljö etc har på det allmänna välmåendet och vill därför förmedla mina kunskaper till andra.  


Jag brinner för att hjälpa människor läka ut sånt som inte tjänar dem, Att få bättre balans ända från själen ut till den fysiska kroppen. 


Hoppas att jag är rätt coach för dig!


/Christian